Web stranice HGZD-a na www.hgzd.hr

Hrvatsko grboslovno i zastavoslovno društvo www.hgzd.hr

Hrvatsko grboslovno i zastavoslovno društvo www.hgzd.hr

Web stranice HGZD-a konačno su se našle na adresi www.hgzd.hr.

Dobro – i šta je tu čudno? Pa, ništa, ali zbog hrvatskih propisa tu adresu nismo mogli dobiti prije nego se kompletno registriramo, pa onda to sve skupa traje, tako da smo eto tek sada “sletjeli” ovdje – i tu ćemo ostati.

Ipak, u pripremi osnivanja Društva nismo mogli bez web stranica na kojima smo objavljivali šta se događa potencijalim članovima i zainteresiranima. Stoga smo dužni posebnu zahvalu g. Dušku Štampaliji, koji nam je ljubazno ustupio domenu www.hdzg.org na privremeno korištenje te je značajno pomogao u svim organizacijskim i tehničkom detaljima uspostave i održavanja web stranica.

Web stranice na www.hgzd.hr od sada gostuju na javnom poslužitelju Sveučilišnog računskog centra (SRCE). SRCE kao član Hrvatske akademske istraživačke mreže (CARNet), ustupa prostor na svojim poslužiteljima neprofitnim društvima koja su se dokazala kao pružatelji kvalitetnih informacija, koje mogu pridonijeti općem unapređenju i kvaliteti informacijskog prostora u Republici Hrvatskoj. Zahvaljujemo CARNetu koji nas je prepoznao i nadamo se da ćemo opravdati ukazano povjerenje.